"Η Λεβεντιά του χορευτή είναι κρυφό μεράκι, που έχει την υπογραφή Δημήτρη Καπαράκη" - Πόπη Νικηφόρου
Ανακοινώσεις


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥΟι Σχολές Κρητικών χορών του Δημήτρη Καπαράκη σας ενημερώνουν ότι από 1η Σεπτεμβρίου 2012, άρχισαν οι εγγραφές και τα μαθήματα για την χειμερινή περίοδο.Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά για όλη τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου. Λειτουργούν τμήματα για παιδιά ηλικίας από 3 ετών και τμήματα ενηλίκων ταχύρυθμης εκμάθησης. Διδάσκονται 22 Κρητικοί χοροί.Έκπτωση στα δίδακτρα για αδέρφια ,πολύτεκνες οικογένειες και φοιτητές.

12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 Οι Σχολές Κρητικών χορών του Δημήτρη Καπαράκη συμμετέχουν και φέτος στο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων ΚΥΡΒΕΙΑ, του Δήμου Ιεράπετρας .Οι χορευτές του Δημήτρη Καπαράκη θα παρουσιάσουν πρόγραμμα με παραδοσιακούς κρητικούς χορούς. Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 12 Αυγούστου 2012,στη Νέα Παραλιακή Πλατεία Ιεράπετρας. Συμμετέχει το μουσικό συγκρότημα του Γιώργου Καραλάκη. Ώρα έναρξης προγράμματος 9:00μ.μ.
Είσοδος Ελεύθερη.
ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ DANCE STUDIO ΚΛΑΙΡΗΣ ΛΙΒΑΝΟΥ!

09 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 Οι Σχολές Κρητικών χορών του Δημήτρη Καπαράκη συμμετέχουν και φέτος στο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων ΚΟΡΝΑΡΕΙΑ, του Δήμου Σητείας .Οι χορευτές του Δημήτρη Καπαράκη θα παρουσιάσουν πρόγραμμα με παραδοσιακούς κρητικούς χορούς. Η εκδήλωση θα γίνει την Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012, στον προαύλιο χώρο του 3ου Δημοτικού Σχολείου. Συμμετέχει το μουσικό συγκρότημα του Δημήτρη Μπετίνη. Ώρα έναρξης προγράμματος 9:00μ.μ. Είσοδος Ελεύθερη.

11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 Οι Σχολές Κρητικών χορών του Δημήτρη Καπαράκη σας ενημερώνουν ότι οι εγγραφές και τα μαθήματα για την καλοκαιρινή περίοδο άρχισαν.Οι εγγραφές θα συνεχιστούν καθημερινά για όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Λειτουργούν τμήματα για παιδιά ηλικίας από 3 ετών και τμήματα ενηλίκων ταχύρυθμης εκμάθησης με πρωινά και απογευματινά τμήματα.Διδάσκονται 22 Κρητικοί χοροί.

25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΠΑΡΑΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 25 MAΡTΙΟΥ 2012 ΣΤΟ OSTRIA PALACE ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ MΑNΩΛΗ ΑΛΕΞΑΚΗ. ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 14:00 μ.μ.(Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΗΣΙΑ)

ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ : 20 ΕURO
(ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΝΟΥ,ΑΦΘΟΝΗ ΡΑΚΙ,ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ)

24 Φεβρουαρίου 2012 ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/2 ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΛΙΣΤΟΝ ΤΟ ΕΠΑΛ ΣΗΤΕΙΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΧΟΡΟΣΠΕΡΙΔΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΑΕΡΑΚΗ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΗ ΒΡΕΤΖΟΥ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΠΑΡΑΚΗ

29 Δεκεμβρίου 2011 Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου στις 10:00 μ.μ οι σχολές κρητικών χορών του Δημήτρη Καπαράκη χορεύουν στο CRETA CHANNEL στην εκπομπή "Αηδόνια Μερακλήδικα" με τον Γιώργο Βιτώρο.Συμμετέχει το μουσικό συγκρότημα του Γιώργου Καραλάκη

1 Σεπτεμβρίου 2011 Οι Σχολές Κρητικών χορών του Δημήτρη Καπαράκη σας ενημερώνουν ότι από 1η Σεπτεμβρίου 2011, αρχίζουν οι εγγραφές και τα μαθήματα για την χειμερινή περίοδο.Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά για όλη τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου. Λειτουργούν τμήματα για παιδιά ηλικίας από 3 ετών και τμήματα ενηλίκων ταχύρυθμης εκμάθησης. Διδάσκονται 22 Κρητικοί χοροί.

15 Ιουλίου - 15 Αυγούστου 2011
  OΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΕΜΦAΝΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΠΑΡΑΚΗ ΑΠΟ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ -15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011:
 • 20-7-2011 ΣΥΚΙΑ ΣΗΤΕΙΑΣ (ΔΙΟΡΓΑNΩΣΗ:ΠΟΛΙΤ/ΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΚΙΑΣ. ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΜΑΝΟΛΗ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ)
 • 22-7-2011 ΚΥΡΒΕΙΑ 2011 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (ΔΙΟΡΓΑNΩΣΗ:ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ. ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΡΙΤΑΚΗ)
 • 27-7-2011 ΧΑΝΔΡΑΣ ΣΗΤΕΙΑΣ (ΔΙΟΡΓΑNΩΣΗ: ΠΟΛΙΤ/ΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΝΔΡΑ. ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΜΑΝΟΛΗ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ)
 • 30-7-2011 ΣΦΑΚΑ ΣΗΤΕΙΑΣ (ΔΙΟΡΓΑNΩΣΗ: ΠΟΛΙΤ/ΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΦΑΚΑΣ. ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΚΟΡΔΑΛΟΥ)
 • 5-8-2011.ΚΥΡΒΕΙΑ 2011 ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (ΔΙΟΡΓΑNΩΣΗ:ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΣΤΕΛΙΟΥ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ.)
 • 6-8-2011 ΜΕΣΑ ΜΟΥΛΙΑΝΑ ΣΗΤΕΙΑΣ (ΔΙΟΡΓΑNΩΣΗ: ΠΟΛΙΤ/ΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΑ ΜΟΥΛΙΑΝΩΝ. ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΕΚΑΚΗ)
 • 8-8-2011.ΚΟΡΝΑΡΕΙΑ 2011 ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΗΤΕΙΑΣ (ΔΙΟΡΓΑNΩΣΗ:ΔΗΜΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ. ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΣΗΦΗ ΛΙΓΟΨΥΧΑΚΗ)
 • 13-8-2011 ΑΧΛΑΔΙΑ ΣΗΤΕΙΑΣ (ΔΙΟΡΓΑNΩΣΗ: ΠΟΛΙΤ/ΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΧΛΑΔΙΩΝ. ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΜΙΧΑΛΗ ΠΕΤΣΑΚΗ)
 • 15-8-2011 ΣΥΚΟΛΟΓΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ (ΔΙΟΡΓΑNΩΣΗ: ΠΟΛΙΤ/ΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΚΟΛΟΓΟΥ. ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΜΙΧΑΛΗ ΠΕΤΣΑΚΗ)
 • ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

04 Ιουλίου 2011 Οι Σχολές Κρητικών χορών του Δημήτρη Καπαράκη συμμετέχουν και φέτος στο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων ΚΟΡΝΑΡΕΙΑ, του Δήμου Σητείας . Η εκδήλωση θα γίνει την Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011 στον υπαίθριο χώρο εκδηλώσεων του Ενετικού φρουρίου Καζάρμα. Συμμετέχει το μουσικό συγκρότημα του Δημήτρη Μπετίνη. Ώρα έναρξης προγράμματος 9:00μ.μ. Είσοδος Ελεύθερη.

24 - 26 Ιουνίου 2011 ΑΠΟ 24-26 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΠΑΡΑΚΗ ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΙΝΔΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΡΔΟΥ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ. Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΠΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΡΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ 3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΧΟΡΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011 ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΝΔΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ. ΔΙΟΡΓΑΓΩΣΗ:ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΡΔΟΥ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ.

16 Ιουνίου 2011 Την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011 οι Σχολές Κρητικών χορών του Δημήτρη Καπαράκη θα χορεψουν στο Δημαρχείο Ιεράπετρας για τα Special Olympics. Εναρξη προγράμματος 9:00μ.μ. Η Λαμπαδηδρομία των Special Olympics που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 16 Ιουνίου 2011, θα διασχίσει το νομό Λασιθίου και θα πραγματοποιηθούν διαδρομές και τελετές στη Νεάπολη, στη Σητεία, στην Ιεράπετρα και στον Αγιο Νικόλαο.

Ιούνιος 2011 ΣΧΟΛΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΠΑΡΑΚΗ Διεύθυνση κεντρικού καταστήματος: Οδυσσέα Ελύτη 12- Ιεράπετρα. Υποκαταστημα :Δημοκρατίας 36-Σητεία. Τηλ. επικοινωνίας : 6944-285237
Οι Σχολές Κρητικών χορών του Δημήτρη Καπαράκη σας ενημερώνουν ότι οι εγγραφές και τα μαθήματα για την καλοκαιρινή περίοδο άρχισαν.Οι εγγραφές θα συνεχιστούν καθημερινά για όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Λειτουργούν τμήματα για παιδιά ηλικίας από 3 ετών και τμήματα ενηλίκων ταχύρυθμης εκμάθησης με πρωινά και απογευματινά τμήματα.Διδάσκονται 22 Κρητικοί χοροί. Τα χορευτικά συγκροτήματα των Σχολών Κρητικών χορών του Δημήτρη Καπαράκη παρουσιάζουν καθημερινά μουσικοχορευτικά προγράμματα σε ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις αλλά και σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

14 - 15 ΜΑΪΟΥ 2011 ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΠΑΡΑΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΧΟΡΟΥ ... ΜΕ ΘΕΜΑ

ΧΟΡΟΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Ελευθεριότητα και περιορισμοί με βάση τα μουσικά μέτρα και τις ρυθμικές αγωγές 14 - 15 ΜΑΪΟΥ 2011, ΣΗΤΕΙΑ (Δημοκρατίας 33)

Εισηγητής: Ιωάννης Θεμ. Τσουχλαράκης Χοροδιδάσκαλος, Ερευνητής, Συγγραφέας

Βασικά Αντικείμενα:
α) οι χοροί: χανιώτης, πεντοζάλι, γιτσικιά σούστα, ρόδο, μαλεβιζώτης, σούστα Ρεθύμνου, τριζάλης, κουτσαμπαδιανός, φτερωτός συρτός (ή ντάμα ή πάσο), πηδηχτός (Μυλοποτάμου), σιγανός, λαζότης, απανωμερίτης, μικρό μικράκι

β) ο αυτοσχεδιασμός του πρωτοχορευτή

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί:
α) στις διαφορετικές μουσικές δομές του χανιώτη και πως αυτές επηρεάζουν τη χορευτική πράξη.
β) στην κατάλληλη και ακατάλληλη «χοροδιδασκαλική» δισκογραφία.

Θα γίνουν, επίσης, αναφορές:
- στο ιστορικό διαμόρφωσής των χορών
- στο χρονικό χρήσης και διάδοσης των παραδοσιακών μουσικών οργάνων
- στους βασικούς τύπους και τις παραλλαγές των παραδοσιακών ενδυμασιών, καθώς και στις διάφορες μορφές νόθευσής τους (μαύρο πουκάμισο, κρουσσάτο μαντήλι, χρυσό κέντημα στην ανδρική φορεσιά κ.ά.)

Η διδασκαλία των χορών θα γίνει με βάση:
- τα καταλληλότερα ηχογραφήματα, δηλαδή τις αυθεντικές μελωδίες των χορών, οι οποίες αποδίδονται από κορυφαίους παραδοσιακούς μουσικούς, που γεννήθηκαν στις περιοχές καταγωγής των χορών, διαθέτουν πλούσια βιωματική εμπειρία στην απόδοσή τους και παίζουν τα όργανα εκείνα που παραδοσιακά επικρατούσαν στα μέρη τους
- τις έγκυρες πηγές (κατάλληλη βιβλιογραφία, αξιόπιστοι μουσικοί, χορευτές, κατασκευαστές)
- τις καταγραφές χορευτικών δρωμένων, στα οποία συμμετέχουν ντόπιοι βιωματικοί χορευτές


Κυριακή 15 Μαΐου 2011
Ο Δήμος Σητείας και η Σχολή Κρητικών Χορών Δημήτρη Καπαράκη σας προσκαλούν στην διάλεξη του Γιάννη Τσουχλαράκη με θέμα Ιχνηλατώντας την κρητική παράδοση, στο χθες και το σήμερα, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Μαΐου 2011 και ώρα 11:30 π.μ. στο «Πoλύκεντρο Μελίνα Μερκούρη» του Δήμου Σητείας. Θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί κρητικοί χοροί από τα χορευτικά συγκροτήματα των Σχολών Κρητικών χορών του Δημήτρη Καπαράκη.

9 Απριλίου 2011 Το πανελλήνιο αθλητικό σωματείο γυναικών ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου συνταγών ΚΡΗΤΙΚΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ μια δημιουργία των μελών του με σκοπό την προώθηση και διάδοση της κρητικής παραδοσιακής κουζίνας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 9 Απριλίου 2011 στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου στις 6.30 μμ ημέρα Σάββατο όπου θα παρευρεθούν ο ΗΛΙΑΣ ΜΑΜΑΛΑΚΗΣ και η ΜΥΡΣΙΝΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ καθως και η πρόεδρος του πανελληνίου αθλητικού σωματείου κ.ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ. Η είσοδος είναι δωρεάν. Στην συνέχεια θα ακολουθήσει δείπνο με παραδοσιακή κρητική κουζίνα στο ΚΤΗΜΑ ΚΑΛΑΘΑΚΗ στις 9.30 μμ με ζωντανή μουσική. Μια εκδήλωση αφιερωμένη στην κρητική παράδοση.Συμμετέχουν οι Σχολές κρητικών χορών του Δημήτρη Καπαράκη και το μουσικό συγκρότημα του Μανόλη Στεφανάκη.

1-3 Απριλίου 2011 ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΠΑΡΑΚΗ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΚΛΗΘΕΙ ΣΤΟ ΤRIESTE ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ.Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΠΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΡΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΗΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ TRIESΤΕ.

Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2011 ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΠΑΡΑΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ΣΤΟ OSTRIA PALACE ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΚΟΥΛΑ.ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 14:00 μ.μ.(Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΗΣΙΑ).

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010 ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΚΡΗΤΙΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΠΑΡΑΚΗ ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΗΔΟΝΙΑ ΜΕΡΑΚΛΗΔΙΚΑ" ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΩΡΟΣ ΣΤΟ CRETA CHANNEL ΣΤΙΣ 10:00μ.μ.ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΖΟΚΟΠΑΚΗ

21 Αυγούστου 2008 ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΠΑΡΑΚΗ ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΥΡΒΕΙΑ 2008.ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΑΡΔΑΚΗ. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ.ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 9:30μ.μ.ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

13 Αυγούστου 2008 Την Τετάρτη 13 Αυγούστου στις 9:30μ.μ. στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ιεράπετρας στα πλαίσια των εκδηλώσεων Κύρβεια 2008 οι Σχολές χορού του Δημήτρη Καπαράκη θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με κρητικούς χορούς. Συμμετέχει το μουσικό συγκρότημα του Στέλιου Μακρόπουλου.

3 Αυγούστου 2008 ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΠΑΡΑΚΗ ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΡΩΦΙΛΗ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΦΟΡΤΕΤΖΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΖΑΝΙΔΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΒΡΑΚΟΦΟΡΩΝ ΚΡΗΤΗΣ.ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΑΡΔΑΚΗ.

2 Αυγούστου 2008 ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΠΑΡΑΚΗ ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗ ΡΙΖΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΙΖΑΣ.ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΜΑΝΟΛΗ ΑΛΕΞΑΚΗ.

1 Αυγούστου 2008 ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΠΑΡΑΚΗ ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΣΙ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΒΟΥΣΙΟΥ.ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΩΝΙΑΝΑΚΗ.

25 Ιουλίου 2008 ΤΗΝ ΠAΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΠΑΡΑΚΗ ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΙΑΝΩΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΠΑΔΙΑΝΩΝ. ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΛΙΟΥ ΜΠΙΚΑΚΗ.

25 Ιουλίου 2008 ΤΗΝ ΠAΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΠΑΡΑΚΗ ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΡΤΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΥΡΤΟΥΣ.ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΠΑΔΑΚΗ.

7 Ιουλίου 2008 ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΠΑΡΑΚΗ ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗ ΚΑΖΑΡΜΑ ΣΗΤΕΙΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ ΚΟΡΝΑΡΕΙΑ 2008.ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΖΑΧΑΡΙΑ ΚΑΡΑΒΙΤΑΚΗ ΚΑΙ ΣΗΦΗ ΛΙΓΟΨΥΧΑΚΗ.

6 Ιουλίου 2008 ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΠΑΡΑΚΗ ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ.ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΑΡΔΑΚΗ.

24 Ιουνίου 2008 - Δελτίο τύπουΤο Σάββατο 23 Ιουνίου οι Σχολές Χορού του Δημήτρη Καπαράκη και συγκεκριμένα το Υποκατάστημα της Σητείας πραγματοποίησε εκδήλωση στην πολυτελή αίθουσα του κέντρου Planitario στη Σητεία.Τη βραδυά πλαισίωσαν όλοι οι μαθητές και χορεύτες της Σχολής στη Σητεία με κρητικούς χορούς αλλά και με το μουσικό συγκρότημα του Βαγγέλη Βαρδάκη.Τον συνοδεύσαν οι λαουτιέρηδες Μανώλης Λιαπάκης και Γιώργος Λαμπράκης.

Το υπέροχο βιολί μαγεύσε για άλλη μια φορά σε ενα μουσικό ταξίδι με ήχους σπάνιας ομορφιάς.Ο χορός και το τραγούδι είχαν τον πρώτο ρόλο.Μέσα στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου πέρασε το μήνυμα οτι η νέα γεννιά του νομού μας συνεχίζει να αγαπά και να ενδιαφέρεται για τη μουσικοχορευτική μας παράδοση.Η κορυφαία στιγμή της βραδυάς ήταν όταν ο Δημήτρης Καπαράκης και οι συνεργάτες του βράβευσαν με αναμνηστική πλακέτα τον κορυφαίο βιολάτορα Βαγγέλη Βαρδάκη.Η στιγμή ήταν ιδιαίτερη καθώς η Σχολή θεώρησε καθήκον της να τιμήσει ένα πολύ σημαντικό συνεργάτη.Αρωγός στην προσπαθεια αυτή είναι πάντα οι γονείς που συνεχίζουν να φέρνουν τα παιδιά τους κοντά στον κρητικό παραδοσιακό χορό.


23 Ιουνίου 2008ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΠΑΡΑΚΗ ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΡΩΙΝΟΣ ΚΑΦΕΣ ( 10:00πμ)

21 Ιουνίου 2008ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΠΑΡΑΚΗ ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ PLANITARIO ΣΗΤΕΙΑΣ.ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΑΡΔΑΚΗ

15 Ιουνίου 2008ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΠΑΡΑΚΗ ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΕΘΙΜΟ ΤΟΥ ΤΕΛΑΛΗΜΑΤΟΣ.ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΩΡΟΣ ΕΝΩ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΑΡΔΑΚΗ

7 Ιουνίου 2008ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΠΑΡΑΚΗ ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΓΟΥΔΟΥΡΑ ΣΗΤΕΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΥΔΟΥΡΑ.ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ

10 Απριλίου 2008ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 10:00 μμ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΠΑΡΑΚΗ ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ CRETA CHANNEL ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ''ΠΕΣ ΤΣΙ ΖΗΛΙΑΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΡΔΙΑΣ'' ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΩΡΟΣ .ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΩΝ ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΣΕΛΑΚΗ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΝΤΕΙΝΟΥ

26 Ιανουαρίου 2008ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΠΑΡΑΚΗ ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ PLANITARIO ΣΗΤΕΙΑΣ.ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΑΛΕΞΑΚΗ

24 Νοεμβρίου 2007ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΠΑΡΑΚΗ ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΣΤΡΑ( ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ) ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕΛΑΚΑΝΟΥ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

28 Οκτωβρίου 2007ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 9:00μμ. ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΠΑΡΑΚΗ ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ALTER ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ''ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ'' ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

24 Σεπτεμβρίου 2007ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΠΑΡΑΚΗ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΗΤΕΙΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΗΛΙΚΙΕΣ 3 ΕΤΩΝ .ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ 20 ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΧΟΡΟΙ

24 Αυγούστου 2007ΚΥΡΒΕΙΑ 2007 "ΦΕΣΤΙΒΑΛ Η ΦΙΛΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ". ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΠΑΡΑΚΗ ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΚΡΑΤΗ.ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΑΜΜΑΤΟΣ 8:30 μ.μ.

12 Αυγούστου 2007ΚΥΡΒΕΙΑ 2007.ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΠΑΡΑΚΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 20 ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ.ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΑΡΔΑΚΗ. ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 9:00 μ.μ.

11 Αυγούστου 2007ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΠΑΡΑΚΗ ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΣΙ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΒΟΥΣΙΟΥ.ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΖΩΙΔΑΚΗ

9 Aυγούστου 2007ΚΟΡΝΑΡΕΙΑ 2007.ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΠΑΡΑΚΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΗΤΕΙΑΣ 20 ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ.ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΑΡΔΑΚΗ. ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 9:00 μ.μ.

30 Ιουλίου 2007ΚΥΡΒΕΙΑ 2007.ΤΗΝΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΠΑΡΑΚΗ ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ.

26 Ιουλίου 2007ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΠΑΡΑΚΗ ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΙΑΝΩΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΠΑΔΙΑΝΩΝ. ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΖΩΙΔΑΚΗ

22 Ιουλίου 2007ΚΟΡΝΑΡΕΙΑ 2007.ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΠΑΡΑΚΗ ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ

29 Ιουνίου 2007ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΠΑΡΑΚΗ ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΡΩΙΝΟΣ ΚΑΦΕΣ ΜΕ THN ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΜΕΛΕΤΗ

25 Ιουνίου 2007ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΠΑΡΑΚΗ ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΡΩΙΝΟΣ ΚΑΦΕΣ ΜΕ THN ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΜΕΛΕΤΗ

23 Ιουνίου 2007ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΙΟYΝΙΟΥ στις 12:00 μ.μ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΠΑΡΑΚΗ ΣΤΟΝ ΗΧΩ 99,8 FM (www.hxofm.gr) ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΜΕΡΑΚΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΕΡΑΚΗ.Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΞΑΘΕΡΙ

10 Ιουνίου 2007ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΠΑΡΑΚΗ ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΗ ΣΗΤΕΙΑ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ

17 Μάη 2007Την ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΜΑΙΟΥ στις 12.00 μμ καλεσμενος του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΠΑΡΑΚΗ στην εκπομπη ΚΡΗΤΙΚΑ ΜΕΡΑΚΙΑ στον ΗΧΩ 99,8 FM (www.hxofm.gr) θα ειναι ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΥΘΑΡΟΥΛΗΣ

30 Μαρτίου 2007Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ στις 12.00 μμ καλεσμενος του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΠΑΡΑΚΗ στην εκπομπή ΚΡΗΤΙΚΑ ΜΕΡΑΚΙΑ στον ΗΧΩ 99,8 FM (www.hxofm.gr) θα είναι ο λαουτιέρης ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΟΝΤΑΡΟΣ

25 Μαρτίου 2007ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΠΑΡΑΚΗ ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ALTER ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ** ''ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ''** ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

23 Μαρτίου 2007Την παρασκεύη 23 ΜΑΡΤΙΟΥ στις 12.00 μμ καλεσμενος του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΠΑΡΑΚΗ στην εκπομπή ΚΡΗΤΙΚΑ ΜΕΡΑΚΙΑ στον ΗΧΩ 99,8 FM (www.hxofm.gr) θα είναι ο λυράρης ΣΗΦΗΣ ΤΣΟΥΡΔΑΛΑΚΗΣ

10 Μαρτίου 2007Το Σάββατο 10 Μαρτίου 2007 οι σχολές χορού του Δημήτρη Καπαράκη σας προσκαλούν στην χοροεσπερίδα που διοργανώνουν στο OSTRIA PALACE στην Ιεράπετρα.Θα σας διασκεδάσει το μουσικό συγκρότημα του Μανώλη Αλεξάκη. Χορεύουν τα χορευτικά συγκροτήματα των σχολών χορού του Δημήτρη Καπαράκη.

7 Φεβρουαρίου 2007Την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 12.00 μμ στον Ηχώ 99,8 FM (www.hxofm.gr) καλεσμένοι στην εκπομπή ΚΡΗΤΙΚΑ ΜΕΡΑΚΙΑ και στον ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΠΑΡΑΚΗ θα ειναι οι μαντιναδολόγοι ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΑΠΤΑΚΗΣ και KΩΣΤΗΣ ΜΑΓΚΟΥΦΑΚΗΣ

24 Ιανουαρίου 2007Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου στις 12.00 μμ καλεσμενος του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΠΑΡΑΚΗ στην εκπομπή ΚΡΗΤΙΚΑ ΜΕΡΑΚΙΑ στον ΗΧΩ 99,8 FM (www.hxofm.gr) θα ειναι ο λαουτιέρης ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΙΒΑΚΤΑΚΗΣ

17 Ιανουαρίου 2007Την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στις 12.00 μμ καλεσμένος του Δημήτρη Καπαράκη στον ΗΧΩ FM 99,8( www.hxofm.gr ) θα ειναι ο λυράρης *Μιχάλης Αλεφαντινός*

16 Δεκεμβρίου 2006OΙ Σχολές Χορού του Δημήτρη Καπαράκη σας προσκαλούν στην χοροεσπερίδα που διοργανώνουν στο ΟΣΤΡΙΑ PALACE στην Ιεράπετρα. Θα σας διασκεδάσουν ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΚΛΗΣ και τα μουσικά συγκροτήματα των ΜΑΝΟΛΗ ΡΑΣΙΔΑΚΗ ,ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΕΣΣΑΡΙΤΑΚΗ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΗ ΠΕΤΣΑΚΗ .Οι Σχολές χορού του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΠΑΡΑΚΗ ΘΑ Βραβεύσουν τους ΜΑΝΟΛΗ ΚΑΚΛΗ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΒΙΤΩΡΟ.

26-29 Νοεμβρίου 2006Συμμετοχή στο Α' ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΧΟΡΟΥ (First Mediterranean Folklore Dance Festival) στη ΛΑΡΝΑΚΑ της ΚΥΠΡΟΥ. Στο φεστιβαλ θα πάρουν μέρος δέκα επιλεγμένα συγκροτήματα από τις χώρες της Μεσογείου και πέντε κυπριακά.

Διοργάνωση Δήμος Λάρνακας και Πολιτιστικός Λαογραφικός 'Ομιλος Λάρνακας [Η επιλογή των συγκροτημάτων έγινε από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της ΚΥΠΡΟΥ , από τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού, από τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες Δήμου Λάρνακας, από τις Πρεσβείες κάθε χώρας και από τον Πολιτιστικό Λαογραφικό 'Ομιλο Λάρνακας]


25-29 Οκτωβρίου 2006Οι σχολές χορού του Δημήτρη Καπαράκη θα πάρουν μέρος στο 20ο Παγκόσμιο Συνέδριο για την Ερευνα του Χορού.
  Διοργάνωση
 • Θέατρο Ελληνικών Χορών "Δόρα Στράτου", Αθήνα
 • Ελληνικό Τμήμα ΔΟΛΤ, Αθήνα
 • Διεθνές Συμβούλιο Χορού CID, UNESCO, Παρίσι.
  Υπό την αιγίδα των:
 • Υπουργείο Παιδείας
 • Υπουργείο Πολιτισμού
 • Υπουργείο Εξωτερικών
 • Ελληνική Εθνική Επιτροπή ΟΥΝΕΣΚΟ,
 • Δήμος Αθηναίων

29 Σεπτεμβρίου 2006Οι εγγραφές και τα μαθήματα κρητικών παραδοσιακών χορών για την χειμερινή περίοδο αρχίζουν τη ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 5-10μ.μ με τμήματα για παιδιά και ενήλικες. Διδάσκονται 20 Κρητικοί χοροί. Ηλικίες από 3 ετών. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2842026884 - 61797 κινητό 6944285237